10% Pakketkorting

Over Robert Peng

Robert Peng is geboren in de provincie Hunan, Zuid-China. Tijdens de culturele revolutie waren alle universiteiten en boeddhistische en taoïstische kloosters op last van de regering gesloten. De monniken moesten met eenvoudig werk hun kost verdienen. Zo heeft het lot Robert en de legendarische monnik Xiao Yao samengebracht. Xiao Yao was een verlicht meester die bekend stond om zijn geneeskrachtige gaven en vaardigheid in Qigong. Op acht jarige leeftijd werd Robert in het diepste geheim leerling van Xiao Yao.

Op zijn vijftiende deed Robert een 100 dagen durend retraite in een compleet donkere ruimte onder een klooster in de bergen van Hunan, zonder vast voedsel, alleen met water. Hierdoor onderging hij een radicale spirituele transformatie en kwamen zijn genezende krachten vrij.

Meester Xiao Yao moedigde Robert aan om zijn helende krachten verder te ontwikkelen bij andere Chinese meesters. Dat deed hij terwijl hij aan de universiteit in Changsha, Engelse literatuur studeerde. Toen hij negenentwintig jaar oud was, begon hij Qigong te onderwijzen in China. Binnen vijf jaar had hij meer dan 150.000 studenten in heel China opgeleid. In 1997 werd Robert uitgenodigd om in Australië te komen werken en onderwijzen. Zeven jaar (2004) later verhuisde hij naar New York City.

Met zijn diep doorleefde inzicht in de oude Chinese kunst van Qigong en professionele onderwijservaring in de westerse wereld heeft Robert een unieke manier ontwikkeld om Qigong over te brengen. Op een manier die mensen uit verschillende culturen gemakkelijk kunnen begrijpen en volgen. Zodat iedereen kan genieten van de pure essentie van deze oude Chinese kunst van wijsheid, liefde en vitaliteit.

Robert Peng heeft de verschillende Qigong vormen samen met zijn levensverhaal in zijn boek beschreven: The Master Key: Qigong Secrets voor Vitality, Love and Wisdom. Daarnaast bestaat er veel beeld en audiomateriaal over de verschillende Qigong vormen die hij onderwijst. Kijk op de website van Healing Tao Nederland voor boeken en andere producten van Robert Peng. 

“Robert Peng is someone I can safely recommend as the “real deal”—a humble yet talented qigong healer with time-tested training methods. Learning from him is a safe path to healing and radiant health.”
Michael Winn, director of Healing Tao USA and former president of the National Qigong Association

NL  /  EN

We have so much potential energy. Our treasure lies hidden deep inside us.

Robert Peng